algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Autopista sí, autopista no

Sr. director:

Voldria fer una reflexió en relació a la informació de Diari de Balears de divendres dia 24 de juny «Els Verds demanen l'aturada de les obres de l'autiva a sa Pobla».

Estic ben convençut que tota aquesta «gran majoria» de contraris al pla de carreteres (i autopistes) quan han d'anar de Palma a Inca segur que agafen la carretera vella, surten pes Pont d'Inca, cap a Santa Maria, Consell, Binissalem, Inca. Tot disfrutant de la carretera antiga.

La llàstima és que el 99% del trànsit circula per l'Autopista. Si nó ells estarien mitja hora més per arribar.

I per anar a l'aeroport, segur que agafen per El Portitxol, Molinar i Es Coll d'en Rabassa. Després ho tenen un poc més difícil de no anar per l'Autopista per acabar d'arribar. Això sí, poden deixar el cotxe al Camí Fondo i anar el darrer troç a peu.

Per anar a Palmanova poden partir per dins Ciutat. Cinturó NO! per el Terreno, Carrer de Joan Miró, Cala Major, Cas Català, cap a Portals. Llàstima també que tots els altres, que pareix que no pensen igual, hauran agafat la «terrible» autopista i farà estona que hauran arribat.

Els faig una proposta: ja que són tants, que facin una demostració i aconsegueixen que les autoritats tanquin totes les funestes autopistes, sols tres dies. Ben tancades. Veuríem quina s'armaria amb poques hores.

Que les autopistes d'ara ja basten? I si acabassin d'arribar fins a Alcúdia, Santanyí, Andratx, i d'Inca a Manacor? No aniríem tots més bé?

Uli Werthwein, arquitecte paisatgista. Consell.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris