muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Llibre

El secretari general del PSIB, Francesc Antich, té en estudi escriure un llibre per aprofundir en el model polític balear. Antich està fent ara molta feina teòrica de cara als pròxims congressos del PSIB i de la Federació Socialista de Mallorca, ja que creu que els seus opositors s'entenen més per qüestions personals que per fonaments ideològics compartits. Per això està convençut que aconseguirà fer valer els seus principis per la força de la convicció.

Alomar

Dins el camp teòric del que ha de ser el pensament socialita del futur a Balears, es recorda ara molt la frase de Celetí Alomar: «Jo crec en el meu país, amb la seva llengua, cultura i personalitat, però si qualque dia els que dirigeixen el meu país, per molt nacionalistes que siguin, s'enfrontassin als treballadors, jo no tenc cap dubte que estaria amb el bàndol dels treballadors».

Suports

Demà comença un congrés estatal del PSOE en el qual molts recordaran que l'any 2000 Zapatero va ser elegit secretari general per molts pocs vots i obtingué el decidit suport dels delegats balears, començant per Francesc Antich. Però no tots els delegats illencs li donaren aquest suport. Ara es recorda que Margarita Nájera era partidària de la candidatura de José Bono.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris