nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

95%?

Som mare d'un alumne al qual han denegat el dret d'anar al centre on havíem triat que fes l'ensenyaça primària.

Aquests dies s'ha publicat i fet propaganda del 96% d'alumnes que, complint amb les promeses electorals, han admès a l'escola que triaren.

Segur que aquestes estadístiques no són reflex del que està passant a Manacor, almanco a l'escola que ens ocupa, Es Canyar, on de les 66 preinscripcions fetes, només se n'han acceptades 41. I dic jo: 96%?, a mi només em surt un 62%.

Res a veure amb el que ens va prometre el Sr. Jaume Matas el dia del seu míting a les passades eleccions a la plaça de sa Torre: «Tots els pares podreu elegir l'escola que voldreu per als vostres fills». Segur que ens recordarem d'aquesta promesa en les properes eleccions.

Res a veure tampoc amb el que ens prometeren els senyors de la Conselleria de traspassar els alumnes d'ESO d'Es Canyar a l'institut Mossèn Alcover, perquè quedassin així aules buides per als de primària.

I menys amb el que ens va prometre la Sra. Maria Antònia Mercant, delegada de Cultura, «de fer tot el possible»:

No pareix vera que el nostre Ajuntament, preocupat sempre per vetlar pel bé de tots els seus ciutadans (cosa que no dubt) «deixi» la tasca de formar els nostres infants, tan important (per no dir més) que fer unes bones Fires i Festes. Però, es clar, solucionant el problema de les escoles no sortirien a tantes forografies als diaris.

El que em tem és l'augment del nombre d'alumnes per aula a totes les escoles, a fi que amb una empenta, dues aquí i tres allà, tots hi càpiguen. I això no tan sols farà mal als qui hem quedat «defora» de l'escola triada, sinó a tots els alumnes de primària que veuran davallar significativament el nivell d'ensenyança. Cosa que no crec que ningú vulgui. Tot això es podria arreglar fàcilment amb una nova aula (que ja se'ns va prometre, i que no veim), però supòs que és més important fer uns actes culturals ben lluïts encara que les escoles estiguin ben «petades».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris