cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Alerta, Palmanyola

El batle de l'Entitat Local de Palmanyola (PP) va posar, al seu programa electoral, com una de les seves prioritats arreglar les zones verdes de Palmanyola. Fa quasi un any de les eleccions i les zones verdes estan pitjor que abans. Doncs bé, la nostra sorpresa es que s'han decidit a posar fil a l'agulla, i com? Tirant herbicida a totes les zones verdes! (No es pot fer d'altra manera perquè resultaria molt car). És igual si ho fan devora l'escola, és igual si els infants hi juguen cada dia i agafen herba i flors i se les enduen a la boca, és igual si el veïnats hi anam a cercar caragols... És d'una irresponsabilitat total i absoluta fer una acció d'aquest tipus, a més a més sense avisar ningú, ni l'escola ni els veïnats.

Des d'aquí instam el/les responsables perquè expliquin públicament què és el que han tirat a les zones verdes de Palmanyola, la seva composició i els perills que pot implicar si cap infant o cap adult ho ingereix, i per quin motiu no s'ha avisat tota la població que es duria a terme i quan. Si aquesta explicació no es du a terme de manera convincent, exigim la dimissió immediata, dels responsables, dels càrrecs públics que ocupen.

No ens bastava Son Reus, la contaminació constant de la incineradora, la central tèrmica, el fems, les cendres, els incendis de l'estiu que son tòxics, etc. Tot això al nostre govern municipal (Entesa d'Independents, PSOE i PSM) li importa molt poc o almanco no fa res, que se sàpiga, per evitar-ho, i ara hi hem d'afegir la irresponsabilitat de l'Entitat Local Menor tirant herbicida.

Sebastià Ferrer Xamena. President de l'AV de Palmanyola.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris