nubes dispersas
  • Màx: 26°
  • Mín: 26°
26°

Espai Mallorca II

L'agost de l'any passat, i amb motiu del canvi de govern a les Illes Balears, vaig escriure una carta al director que em vau publicar (02/08/03), en la qua reivindicava la necessitat de preservar espais com l'Espai Mallorca i de la complicitat, la implicació i la feina ben feta del personal que hi treballa.

Anar a l'Espai Mallorca a compartir un cafè amb els amics, tafanejar en calma les novetats que arriben de les Illes, és un plaer immens. I és l'Espai, però també la seva gent (l'Amanda, la Núria, tots els que hi treballen) el que fa possible que aquest plaer sigui una realitat i no una fal·làcia. Cal tenir en compte la implicació dels artistes que sovint hi exposen les seves obres, la complicitat dels escriptors que presenten els seus llibres a l'Espai i la fidelitat dels seguidors de la cultura i de l'art en general que omplen l'acollidora sala d'actes quan cal.

He llegit que el Consell Insular de Mallorca recupera la gestió d'aquest espai de petits plaers i capricis de melicotó. Es crearà un comissió mixta, en què el CIM vol aconseguir la majoria de representants. Les majories sempre ens porten -i la història ens ho demostra cada dia- cap a la intolerància i la manca de consens. Esper de bon de veres que aquest no sigui el camí que iniciï ara el Consell Insular de Mallorca. Els llibreters, els escriptors, la gent que treballa a l'Espai es mereixen l'oportunitat de dir-hi la seva i contribuir -sembla que aquesta és la intenció del Consell-, a potenciar i revitalitzar l'Espai Mallorca. Els nous acords amb la Diputació i l'Ajuntament ens aproparan més, la programació d'activitats complementàries ens permetran conèixer més a fons la cultura, la música popular i, en definitiva, la cultura pròpia de Mallorca. Desitjo que l'Espai es permeti el luxe de donar pas a la creativitat, al dinamisme i a la innovació.

I és per això que em fa feliç saber que la feina que fan i han fet els/les treballadors/es de l'Espai Mallorca ha estat valorada positivament. En puc donar fe: amb els doblers necessaris, amb unes gotetes de creativitat, una dosi d'implicació i amb un equip humà com el que té l'Espai Mallorca, l'èxit està assegurat.

Sílvia Soler. Barcelona.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris