algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
19°

Fepae, a qui representa?

Sr. director:

Els darrers dies estic escoltant amb molta atenció les informacions que surten als diferents mitjans de comunicació entorn de la polèmica del ZAR del carrer Velázquez i envoltant, i en una d'aquestes informacions es troba present la figura d'una persona que diu que representa els veïnats de Palma sota la cuirassa de les sigles de FEPAE, la Sra. Sarabia.

Com a president de l'Associació de veïnats de Santa Catalina i antic membre de la FEPAE, estic astorat davant les contínues aparicions de l'actual presidenta de la FEPAE amb un esperit «conciliador i solidari» en defensa dels interessos veïnals i jo em deman: darrere d'ella, qui es troba? A qui obeeix? Com és que sempre que l'Ajuntament té algun problema surt ella en la seva defensa? Tal vegada la FEPAE té qualque vincle amb l'Ajuntament?

En cap cas afirm ni neg, tant sols em deman i crec que puc realitzar aquestes reflexions ja que jo mateix vaig participar als inicis de la FEPAE i sempre vaig pensar que era una Federació autònoma i independent del poder polític.

Pens, i tenc la sensació que em vaig equivocar i la realitat pot sobre el desig. Tanmateix, som dels que pensen que tot pot tornar als seus orígens i pot solucionar-se pel bé dels veïnats i no d'altres interessos.

José Luis Ocaña Masa.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris