cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
22°

Gràcies Tomeu Picornell, gràcies «Presència», gràcies «Diari de Balears»

Acab de llegir el reportatge titulat «Intoxicació a les Balears», com també el referit a la «Polèmica amb Massot i Muntaner». Us vull agrair que aquest diari hagi donat veu a aquest sector dels professionals de l'ensenyament de les Illes que hem estat fent costat tant a l'escola de Son Sardina com als instituts que han patit l'atac d'algun mitjà d'incomunicació -pel que es veu-. El professorat té la sensació de trobar-se en una situació d'indefensió davant el nostre «amo», que és qui ens hauria de defensar dels atacs que la premsa més tòxica del mercat ens infringeix, restant en la més absoluta impunitat. Tant que ja comença a semblar que no es tracta d'un seguit de casualitats, sinó el fruit d'una estratègia llargament cobejada per alguna ment cruel.

I jo em deman, si el que es pretén és donar una imatge tan monstruosa del professorat de les Illes, qui tendrà cura de l'educació dels nostres alumnes? Els pares, si es transmet aquesta imatge tan «salvatge» del professorat de l'escola pública, ens voldran deixar els seus infants? Els pares veuran com un perill portar els seus fills a una escola on s'intenta ensenyar la llengua catalana i a tenir una mica d'esperit crític per afavorir que els nins, quan siguin grans, no es deixin enganar ni manipular ni per la premsa ni pels governants?

Gràcies una altra vegada, Tomeu, per donar difusió a aquesta problemàtica, que queda, com sempre segons els interessos dels poderosos, amagada sota el silenci més esgarrifós.

Francesca Palou Fernández. Pollença.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris