nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Qui plora els morts iraquians?

D'ençà que es va declarar la guerra a l'Iraq, segons el Trío Calavera, pel bé de la democràcia i la justícia (no direm de qui) hem sentit parlar dels morts que han estat considerats d'una o d'altra manera segons la seva nacionalitat.

He pogut comprobar i també he participat, al meu entender, amb una posició hipòcrita i parcial, dels tan palpats cinc minuts de silenci pels set soldats espanyols assassinats ja fa temps i d'altres soldats que han perdut la vida en un negoci estupid. I dic posició hipòcrita perquè un parell de dies més tard, moriren (en aquest cas, no podem dir assassinats perquè només eren iraquians, no és veritat, sr. Aznar?) desset adolescents d'aquell poble, i ningú no va dir res; la llista es podria fer més llarga, però tal vegada, ara que s'acosten les eleccions, no convé treure a lluir els pedaços bruts.

Naturalment, ningú ho ha de pensar que m'alegra escoltar que un soldat ha estat assassinat sigui de la nació que sigui, però molt més llàstima em fa que uns nins o unes mares s'han convertit en víctimes d'una punyetera i maleïda guerra promoguda per uns senyors que no mereixen el qualificatiu de persones ni molt manco d'éssers humans i que només es mouen pels miserables interessos que es converteixen en la seva única senyera.

Tal vegada, només cal demanar als tals senyors que enviïn els seus fills a la guerra. Voldria que, a les properes eleccions, fóssim més madurs i coherents amb la nostra decisió política i no fomentàssim d'una manera indirecta, l'assassinat i la destrucció. Per molts d'anys, sr. Aznar i companyia

Joan Llorenç Amer Comes. Marratxí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris