algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:

A la batlessa de Bunyola

Com que no som mal pensada entenc que -inicialment tota persona que es dedica a la política ho fa perquè té vocació de servei al poble. A pesar d'alguns casos de corrupció política i d'abús de poder jo continuu confiant que la majoria de polítiques amb més o manco encert no tenen altre motivació que fer feina per millorar les coses.

La senyora batlessa de Bunyola ho és perquè el poble l'ha triada. I ho és perquè lliurament es va presentar al càrrec. Així que malgrat jo (ciutadana de Bunyola) li caigui molt simpàtica, poc simpàtica o gens simpàtica la seva obligació és servir-me.

El que no entra dins les seves funcions és ordenar a un policia local -amb tota la mala intenció- que em multi. Això és fer un mal ús del càrrec i és indigne d'una persona elegida pels seus conciutadans.

Jo no deman cap tracte de favor, no ho voldria. Deman respecte i que no em facin la traveta. Res més.

Lògicament la gravetat dels fets m'ha obligat a denunciar-ho davant la Guardia Civil. Però ja que és una persona que «treballa» per a tots els ciutadans i ciutadanes de Bunyola, i ja que la pagam entre tots, crec que és de justícia donar a conèixer els fets.

Catalina Suau Verdera. Bunyola.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris