nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Oposicions i comissió de serveis de Catalina Antich

Sr. director:

En relació amb la notícia apareguda en el diari El Mundo. El Día de Baleares el passat 19 de febrer de 2004, com a cap del Servei de Política de Normalització Lingüística i funcionària de carrera del cos d'assessors lingüístics des de l'any 1993, vull fer constar:

-La Sra. Catalina Antich no ha ocupat una plaça de lliure designació, com es desprèn de la informació publicada, sinó una plaça de concurs, obtinguda temporalment en comissió de serveis. Per tant, no va ser nomenada per «designació directa», sinó que la comissió de serveis se li atorgà per haver obtingut la major puntuació entre els aspirants, d'acord amb el barem de mèrits establert per la Conselleria d'Interior.

-A les oposicions convocades l'any 1992, en les quals jo vaig obtenir plaça, el ventall de titulacions per accedir al cos facultatiu superior, especialitat filologia catalana (avui cos d'assessors lingüístics), ja era obert i permetia que s'hi presentàs qualsevol llicenciat, enginyer superior o arquitecte superior. No podem parlar, per tant, de «modificacions a la carta» amb la intenció d'afavorir la Sra. Catalina Antich.

Francesca Hernández Terrassa. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris