nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

Al col·legi Maria Antònia Salvà

Sr. director: Us agrairíem la publicació de la següent carta dirigida als nostres benvolguts companys i amics del claustre del CP Maria Antònia Salvà de Son Sardina.

El claustre del CP Gabriel Comas i Ribas us vol donar el seu suport davant la situació injusta que estau patint. Amb fets com aquests constatam la indefensió en què ens trobam els mestres, tant pel que fa als mitjans de comunicació com per l'actitud mateixa dels responsables de la Conselleria emparant actuacions com aquesta.

Com a mestres sabem que la nostra feina és quelcom més que transmissió de coneixements. Som educadors i formadors de futurs ciutadans amb les directrius marcades als nostres projectes educatius i el que feim és també transmetre valors com la solidaritat, el respecte a l'entorn o la cultura de la pau i la democràcia, valors que es treballen a l'escola de manera transversal des de molts d'àmbits, fins i tot en celebracions com el Carnaval.

Igualment feis arribar als pares i mares de la vostra escola, que tan bé han entès la vostra feina, la nostra enhorabona pel costat que us han fet en aquests moments.

Ànims per a tothom

Claustre de Professors del CP Gabriel Comas i Ribas. Esporles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris