algo de nubes
  • Màx: 12°
  • Mín:
11°

Aclariment

Sr director:

Li agrairia la publicació de la següent missiva respecte a unes mentides publicades en el diari El Mundo en l'edició del 13 de febrer de 2004.

Primera: «STEI exige al claustro del instituto Josep Sureda i Blanes que vete a este diario» (Portada d'El Mundo 13/02/04): L'STEI mai no ens ha exigit res, ni particularment, ni al claustre de professorat, ni a la directiva.

Segona: «Estos profesores nacionalistas solicitaron al claustro que anulara las cuatro suscripciones del periódico que llegan al centro». (El Mundo, pàg. 14, 13/2/04). El centre no paga cap subscripció d'aquest diari. Tampoc en cap claustre no s'ha sol·licitat l'anul·lació d'unes subscripcions que no existeixen. No hi ha cap acta de claustre que pugui reflectir un fet que no s'ha produït mai.

Tercera: «En cambio, esta petición de esta parte del profesorado fue desestimada por la dirección del centro». (El Mundo pàg. 14, 13/2/04). Mai no s'ha adreçat aquesta petició a la direcció del centre.

Quarta: «Habitualmente llegan cuatro ejemplares de El Mundo al Instituto Josep Sureda». (El Mundo pàg. 14, 13/2/04). Cada dia hi arriben entorn d'un centenar d'exemplars (que el centre mai no ha pagat).

Cinquena: «Además, llegan cuatro ejemplares de cada uno de los otros tres periódicos baleares». (El Mundo pàg. 14, 13/2/04). No estam subscrits a tots els diaris balears.

La direcció del centre: Manel Perelló Beau, director; Gaspar Juan Salom, cap d'estudis; Joana Rosselló Barceló, secretària; Azucena Ibáñez Organista, cap d'estudis adjunta; Margalida Galmés Bauzà, cap d'estudis adjunta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris