muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

L'arròs brut

Quan dissabte em passejava per l'esplanada de Bellver en un matí de solellet que llevava el fred, em cridà l'atenció una furgoneta que duia escrit «amigos de las personas mayores». Em va intrigar, què podia ser? És que es pensen que només són ells els amics de les persones d'edat? Una desconfiança em va frapar. La vista d'Illetes i na Burguesa que es contempla, em recordà la costa Provençal amb la mar a prop de les muntanyes. Però em tornava a venir al cap aquella furgoneta. Seran els que duen els vells a menjar arròs brut en les eleccions perquè els votin? Vaig passar per davant el portal del Castell amb la vista de la badia i la costa llisa de l'Arenal, on el paisatge canvia. I vaig tornar a veure la camioneta sense ningú per poder-li demanar d'on eren. Hi havia autocars aparcats, segurament els que portaven les persones grans, i sonà des del castelLa mateixa de collir oliva, que vaig ballar un poquet, però la tocaven massa aviat. Me'n vaig anar consirós pensant que per culpa de l'arròs brut es poden perdre eleccions.

Francesc Domènec Ferrer. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris