bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La Real

Una part de la meva vida, l'he passada a la Real. Els meus infants hi han crescut i fins i tot puc dir que han mamat la llet de les vaques de Son Espases. Per tant, de cor som de la Real i em fa molta pena veure com els projectes de Govern, Consell i Ajuntament han posat en perill la pau i els costums dels seus habitants, destrossant sense miraments una zona rústica, sense altres objectius que els especulatius.

Sr. Matas, Sra. Munar, Sra. Cirer, vostès no estimen gens Mallorca, ja que si no no consentirien tanta destrossa de la nostra illa. Permetre la construcció d'un hospital a Son Espases serà la perdició de la Real, és a dir, serà el començament d'una cadena sense fi d'urbanitzacions i especulacions.

Vostès no tenen la més mínima sensibilitat, o és que no senten els clamors de la gent que expressa la seva pena de veure com s'està massacrant l'illa? Sobretot després de les manifestacions populars d'aquests darrers dies, i més especialment la del dissabte 14 de març, què més mecessiten per comprendre que el poble de Mallorca no desitja que es destrueixi el Secar de la Real?

Jacqueline Raynaud Pitolet. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris