algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

UCI, Son Llàtzer, 2 de febrer de 2004

Sr. director:

Avui el meu pare, Pep Lluís Ricord, ha sortit de l'UCI. Està ingressat a Son Llàtzer d'ençà de dia 11 de novembre (data fatídica i terrible per a nosaltres com a família) i ha passat per cinc operacions, una asèptica generalitzada per a tot el cos i un bloqueig cardíac.

Hem viscut amb la incertesa i amb «l'ai al cor» durant molt de temps... hem passat molts moments d'angoixa que no hauríem pogut superar si no fos per la clínica. Pensam, per això, que ara ha arribat el moment d'agrair profundament a tots els professionals que han estat al seu costat i al nostre en aquests terribles i llarguíssims dies.

Començant per la seva doctora, Xisca Vara (per nosaltres un «petit àngel» en tot el seguiment), passant per la resta de metges i metgesses (com en Pedro, cap d'equip; na Cati, na Sonia, etc.), com també els infermers i les infermeres que han estat amb ell (na Marta, en Joan, na Lluïsa, en Juan, en Raül, na Cati, na Mª Àngels, na Cristina...) i continuant amb tots i totes els i les auxiliars, zeladors i zeladores...

Gràcies, per tant, a tota la meravellosa gent de l'UIC de Son Llàtzer. Gràcies una i mil vegades pel tracte que heu donat al meu pare, gràcies per la vostra feina, gràcies pel vostre tarannà, gràcies en definitiva per tot... Sense vosaltres aquests dos mesos haurien estat molt, molt mals de passar.

Maria del Mar Ricard (filla), Catalina Servera (dona). Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris