algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 12°
21°

Des de Brussel·les ens volem adherir a la manifestació

Sr. director:

Volem expressar el nostre rebuig a la proposta de l'actual Govern balear per construir una autovia entre Inca i Manacor. Consideram que és un projecte desmesurat, innecessari i que no té en compte l'impacte ambiental nefast per l'illa. El mateix rebuig mereixen projectes similars a l'illa d'Eivissa, com l'ampliació de la carretera de St. Antoni i de l'aeroport. A més consideram que és políticament irresponsable destinar aquests doblers a projectes que, com l'experiència demostra, no poden solucionar els problemes de transport a les Illes.

Ens demanam si cal recordar al que va ser Ministre de medi ambient els objectius que tots els que vivim a Europa ens hem marcat, i que es reflecteixen a les actuals normes europees.

Són: Fomentar el creixement sostenible, preservant el dret de les generacions futures a un medi ambient viable. Treballar per aconseguir un major nivell de protecció sanitari i mediambiental i millorar la qualitat de vida. Promoure l'ús equitatiu, així com la gestió transparent i eficaç, dels recursos naturals.

El projecte d'aquest Govern ignora que els temps han canviat. També, sentim indignació per les actuacions de l'actual Govern balear que fomenten la pèrdua de la llengua, la cultura i la identitat de les Illes.

Europa ha adoptat el lema 'Units en la Diversitat', per expressar el model de societat rica i pacífica que els europeus aspiren a crear. La política d'aquest Govern obra en sentit contrari a aquest principi. Crea enfrontament allà on es manifesta la diversitat. La futura Constitució europea cerca protegir totes les llengües d'Europa. El Govern no pot ignorar la seva responsabilitat.

Un grup de residents de les Illes Balears a Brussel·les.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris