muy nuboso
  • Màx: 12°
  • Mín:
10°

Mestres i professors manipuladors

Amb aquesta carta simplement volem manifestar el nostre rebuig absolut a les manifestacions del senyor Melià que han sortit publicades a diferents mitjans de premsa.

Subtítol d'Ultima hora de diumenge 8 de febrer: Miquel Melià invita a los professores a dar classes y a no intentar manipular a los padres de los alumnos.

Pensam que aquestes manifestacions demostren un menysppreu per la comunitat de professors d'aquesta illa ja que ens titlla de manipuladors. També demostra un menyspreu absolut cap als pares ja que sembla que no tenen criteri propi per a decidir, o és que només són manipulables els que no opinen com ell?

Creiem que aquest no és el camí cap a una rebaixa de la tensió que ells demanen a un problema que ells han creat, no ho oblidem. En un article d'opinió també publicat a Ultima hora del diumenge 8 de febrer se'ns diu que segons enquestes fetes pel Govern balear, la darrera de l'any 2002, només un 1'2% de les persones que vivien a les illes estaven preocupades pel «problema» de la llengua. Al 98'8% de les persones d'aquestes illes no els presentava cap problema. Llavors trobam del tot ridícul que ara demanin calma per a sufocar un foc que estava ben apagat i que ells s'han dedicat a revifar i ben revifar.

D'altra banda trobam també indignant l'afirmació: «Hay quien se dedica a elaborar manifiestos en lugar de preparar clases» (Portada del diari Menorca de diumenge 8 de febrer). Es qüestiona aquí la nostra feina, reforçant, des del govern el tòpic que els mestres no fem feina. Que un dirigent polític faci aquestes afirmacions és molt greu. Creiem que s'hauria de replantejar què ha dit i demanar-nos disculpes.

Anna Pons Sans, Vicenta Estada, Margalida Vidal, Alejandra Morales, Catalina Riera, Ximena Talavera, Joan Capó i 34 firmes més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris