algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

L'actuació de Carod Rovira

Sr. director:

Se'm fa tan difícil entendre la noblesa de l'actuació d'alguns polítics...

Segons les notícies dels diaris, el sr. Aznar i «companys» no volen parlar amb la cúpula d'ETA, perquè segons ells mateixos, no saben ni perquè, ni sobre què parlar...

Ignorau que malgrat totes les víctimes que hi ha hagut fins ara, això no s'ha acabat i tots nosaltres continuam sent víctimes potencials? Ignorau que moltes de les víctimes han estat infantants menuts...?

I encara no sabeu perquè ni de què parlar-hi? Ho trob indignant, insultant, i d'una completa baixesa moral per part vostra.

I vet aquí que el sr. Carod Rovira, que si sap el perquè i de què parlar-hi, i jugant-s'hi la pell, tira envant amb tota la seva bona voluntat, esperança, il·lusió i creença que la pau vertadera es basa més aviat en el diàleg (un diàleg que veritablement no té perquè ser fàcil) i no en la força de les armes, els insults i les provocacions constants tant d'uns com dels altres...

Ara se'l volen carregar els que diuen ser «els bons» de la pel·lícula.

Sou tan orgullosos i egoistes que no aceptareu mai que les armes, les porti qui les porti, només engendren rancor, odi, dolor i més violència?

La pau no arribarà mai pel camí de les armes i els insults.

Sr. Carod, les persones de bona voluntat també creiem com vostè mateix en la força del diàleg. Gràcies sinceres pel seu intent.

F. Amengual. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris