algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
17°

Víctimes del Segon Cinturó

Ens agradaria parlar d'altres temes. Se'ns comencen a acumular fets sobre els que voldríem opinar, però els cans de l'imperi han tornat a lladrar i les mossegades seves que duim, no ens permeten fer-nos els sords.

La Santa Inquisició política i mediàtica ha tornat a llançar una altra cacera de bruixes. Ha encès una nova foguera, devers Son Sardina, per cremar-hi els mestres i els pares d'alumnes de l'escola. Fusta no els en faltarà, poden fer servir la dels ametlers que els governants han convertit en víctimes del Segon Cinturó. No són les úniques víctimes del projecte, n'hi haurà moltes més i molt més greus. Els nins que es disfressaran de víctimes del Segon Cinturó durant un dia, seran víctimes del Segon Cinturó durant tota la seva vida.

Però de les molèsties que produirà aquesta innecessària infraestructura viària a l'escola de Son Sardina i als seus alumnes, no li hem sentit dir ni una paraula al director general de l'Oficina del Defensor de Menor de Balears, Gaspar Rullan Losada, tan loquaç per parlar, sense coneixement de causa, de les disfresses dels infants.

Si es preocupàs de fer la seva feina i no de llençar més llenya al foc, el senyor Rullan parlaria dels fums i renous permanents amb què es veuran obligats a créixer els nins de Son Sardina, amb la via de Cintura aferrada al pati de la seva escola.

Els cans de l'imperi tornen a lladrar i ens volen donar lliçons de llibertat i democràcia, però no poden enganar ningú, quan ells encara no havien après a lladrar, nosaltres ja exercíem la llibertat i la democràcia.

I que ningú se'n desentengui perquè aquesta vegada no hagin anat per ell. Aquesta gent no té aturall. Li han agafat el gust a la mentida, l'insult, la difamació i la manipulació i, mentre els funcioni la fórmula, la repetiran. Repetiran la cerimònia de la dimonització i linxament mediàtic totes les vegades que puguin. Mentrestant, a les víctimes de l'assetjament només els queda esperar que passi el turment públic i fer pinya entre tots.

Una pinya tan grossa com la que farem avui a partir de les 18.00 a Palma, per manifestar el nostre rebuig a un model de Mallorca que posa per damunt dels interessos col·lectius, els interessos individuals d'uns quants especuladors que pretenen acabar d'arrasar Mallorca per continuar enriquint-se. Justament els interessos que defensa el club de torquemades mediàtics. Hem de fer pinya en favor de Mallorca i de la seva gent, en favor del poc territori que ens queda sense malmetre.

Hem de fer pinya contra la destrucció de Mallorca en forma de segon cinturó, en forma de cinc noves autovies (Inca-Manacor, Inca-Sa Pobla, Palma-UIB, S'Arenal-Llucmajor i Palmanova-Peguera), en forma de paralització dels nous projectes de tren, en forma d'ampliació de l'aeroport, de reduccions dels parcs naturals, de nous complexos turístics a Es Trenc i a Portocolom, de reactivació d'urbanitzacions paralitzades, d'artificialització de la costa amb la construcció de passejos marítims i platges artificials, de quatre noves dessaladores a Palma i en definitiva, en forma de destrucció del territori de tots, per enriquir el patrimoni d'uns quants.

I dia 14 de març també serà el moment de fer pinya. Ja hi ha hagut uns quants partits polítics que ho han entès.

Només falta que uns quants milers d'electors també ho entenguin.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris