lluvia ligera
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Llibertat d'expressió a l'escola

Com a pares que hem tingut la sort de dur la nostra filla a l'escola Maria Antònia Salvà de Son Sardina, volem expressar la nostra indignació davant les desqualificacions dirigides al centre i que han estat publicades darrerament en algun mitjà de comunicació de premsa escrita, referents a una possible politització dels alumnes en relació al tema de l'autovia, acusacions que constitueixen tot un exercici d'intoxicació mediàtica orientada a callar i castigar les veus discrepants amb la política del nou Govern balear. L'escola Maria Antònia Salvà de Son Sardina, sempre s'ha distingit per educar la persona en el respecte, en els valors de la convivència, la cultura pròpia, les tradicions i la natura, i lluny de crear un compartiment estanc s'ha integrat participant plenament i constantment de la vida del poble on està ubicada. Per això, no és aliena als problemes que afecten la comunitat que l'envolta i participa de la preocupació, juntament amb els habitants de la zona, davant la pèrdua irreparable que es produirà a tots els nivells amb les obres previstes.

Creiem, per tant, del tot coherent, que tant alumnes com professorat s'impliquin, amb els veïnats del poble, en unes reivindicacions que fem nostres i de molts de ciutadans de les Illes, i demanam el nostre dret a expressar lliurement i lúdicament la nostra opinió.

O és que també prohibiran el dia de la no violència i de la pau que se celebra a les escoles perquè el nostre govern estigui a favor de la guerra? I les jornades multiculturals, les suprimiran per l'entrada en vigor de la Llei d'estrangeria? No saben que el carnestoltes s'ha utilizat des de temps immemorial com un espai de reivindicació festiva, de crítica i escarni del poder?

Volem destacar, així mateix, la gran qualitat humana i professional del personal docent del centre, amb el qual hem treballat colze a colze per dignificar una escola pública sempre mancada de recursos. Els expressam, des d'aquí, el nostre suport i els encoratjam a seguir la seva tasca tan bé com fins ara tot esperant que la por no faci que sigui l'única escola que aquestes festes de carnaval triï el lema de «Respecte a la terra i a la natura».

G.G. i M.A., pares de Laura Agnès.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris