algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

L'austeritat de la dreta de Calvià

La dreta que governa l'Ajuntament de Calvià (PP + UM) es va presentar a les eleccions prometent una austeritat fora mida. El missatge era atractiu quasi per a tots els electors: es tractava d'invertir millor els doblers de tots els ciutadans de Calvià, d'una forma absolutament clara i transparent.

Llegint les notícies aparegudes els darrers dies, m'ha vengut a la memòria una relació de les seves inversions clares i transparents. És aquesta:

-Persecucions polítiques seguides d'acomiadaments massius. 1 persona de les Escoletes i, si no vaig errat, almenys 5 persones més de Calvià 2000. Tenint en compte que l'Ajuntament no ha dubtat a declarar els seus acomiadaments com improcedents, o pactar-ne alguns d'ells, crec que els ciutadans de Calvià ja duim pagats en aquest concepte uns 60 milions de les antigues pessetes (360.000 euros).

-Contractar una empresa perquè escrigui els discursos al Batle. Això ens ha costat uns 5 milions de pesetes (30.000 euros).

-Subvenció concedida a l'editorial Rey Sol (El Día del Mundo) per fer arribar un suplement especial a la tercera edat del Municipi (...?) . Per això hem pagat uns 10 milions de pessetes (60.000 euros).

És a dir, que ja s'han gastat 75 milions de pesssetes (450.000 euros) de tots els ciutadans i ciutadanes acomiadant gent per motius polítics, contractat un familiar d'un destacat militant del PP a Calvià i subvencionant Rey Sol (editora de El Día del Mundo, quines casualitats...) en un exemple de despesa clara, transparent i austera.

Això sí, han rebaixat el pressupost del 2004. Tot un exemple.

Manuel Suárez i Salvà. Calvià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris