bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Robatoris a cotxes

A la zona de Palma compresa entre l'edifici de Gesa (c/ Joan Maragall) i el carrer de Ricardo Ortega es produeixen des de fa un mes una gran quantitat de robatoris en cotxes durant la nit. En 15 dies al meu m'han trencat el vidre del cotxe dues vegades per poder obrir-lo sense que s'hagin pogut emportar res del seu interior. La situació és indignant i d'impotència davant de tal situació.

La Policia Local i la Policia Nacional han rebut moltes denúncies en poc temps, però de moment no s'ha pogut agafar els amants de l'aliè. El tema de conversa és en aquests dies gairebé el mateix entre molts veïns, cada dia es conten entre diversos els cotxes als quals els trenquen les llunes.

I si després la policia els agafa... què? Seran posats en llibertat, per la seva insolvència, perquè el delicte és menor? I perquè no els fan treballar per restituir el dany ocasionat als ciutadans? Ja està bé d'haver d'aguantar i sufragar la vida a delinqüents sense possibilitat d'esmena en pro d'una pretesa reinserció social. Perquè només a presó, mantinguts per tots els ciutadans? Que els facin treballar fins que restitueixin el dany causat a la societat.

Antoni Sanchis i Florit. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris