nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

I ara?

L'avantatge del PP per sobre dels altres partits és sense dubte la fidelitat demostrada pels seus seguidors. Ho facin bé, malament o escandalosament, el dia de les eleccions sempre els voten.

D'altra banda, els nacionalistes creim que allò que fan els «nostres» sempre és millorable i els posam de volta i mitja exigint-los un nivell de millora sociopolítica, cultural i personal constant, molt difícil de mantenir. I quan arriben les eleccions, els castigam per no fer-ho bé com havíem imaginat. Realment el «pacte» era millorable. Però... i ara? Volíeu de veritat el que tenim? És just castigar un poble amb uns governants que sobradament ens fan demostracions de ser dèspotes aniquiladors d'una cultura que no tenen el gust ni la sensibilitat de reconèixer? Tot plegat no és ni de bon tros la manera d'aconseguir que governin els que de veritat tenen el dret d'ocupar els càrrecs: els que reconeixen el nostre poble, viuen la nostra cultura, la respecten i ens poden fer créixer dignament.

Benvolguts immigrants, no vos refieu mai dels que diuen que us volen i us condemnen subtilment i descaradament a la marginació. Així sempre sereu manipulables i mai lliures conciutadans coneixedors de la veritat. Us utilitzen políticament ben igual que als turistes, per minimitzar-nos a nosaltres. Ells saben ben cert que no es pot estimar allò que un desconeix. El nostre poble només es vol donar a conèixer i compartir amb els que ens visiten i els que vénen a viure aquí la nostra terra, la nostra feina, la nostra sincera amistat, la rica cultura del nostre petit país. Una cultura que els governants actuals lluiten per desprestigiar fent-ne un esqueix folklòric diferencial de l'única cultura que reconeixen: l'espanyola. Ells mateixos, en col·laboració amb bona part dels mitjans de comunicació, són els que us fiquen la por al cap amb mentides. No els cregueu. Només s'estimen a ells mateixos. Volen explotar Balears fora mesures ni controls i els feim nosa.

Analitzau i reflexionau els fets que es van succeint concretament a Mallorca, al vostre barri... i comprendreu que només els que estimen i respecten el nostre poble ens defensaran de veritat sense interposar a les nostres (vostres) necessitats, assumptes que no ens són propis i sí ens fan mal.

Francisca Amengual. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris