algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

L'AMPA de Petra

Amb el màxim respecte envers els corresponsals de la zona de Manacor, m'agradaria ampliar les seves notícies molt reduïdes pel que fa a l'Ajuntament amb un grapat de més cíviques:

1) A Petra, amics lectors, no sols hi ha parc verd net o brut, també divendres, dia 30 de gener, se celebrà la Diada de la no violència i pau a nivell escolar, amb una bona feina per part de tots els professsors i professores i amb missatges ben interessants i actuals sobre la violència de gènere, el treball dels nins, l'acollida als immigrants, saber compartir, etc. Aquesta vegada el brollador de Petra rajà ple de bones intencions i s'enlairaren globus plens de missatges de pau.

2) A Petra, no sols hi ha «guerra de banderes», també hi ha esforços conjunts que donaren com a resultat unes festes de Sant Antoni ben participades i vitenques: 19 foguerons, més de 20 carrosses, un novedós correfoc parlen per si mateixos del que som capaços de fer els petrers units.

3) A Petra no sols hi ha polèmica entre el PSM i el PP, també l'AMPA uneix veus i ha creat un front de diàleg amb tots els implicats per fer possible una necessitat: una escola nova d'educació infantil.

4) A Petra també hi ha fets desagradables com el repartiment d'uns escrits anònims, molt poc respectuosos amb les persones i que aprofit per censurar. Però així i tot, hi ha dues revistes obertes a les diferents opinions que només exigeixen la signatura dels escrits i està ja en període de proves la televisió local.

Per acabar, a Petra, tots els petrers units i amb qualque ajuda dels altres, esperam acabar amb bon nom la reconstrucció del temple parroquial, que serà l'orgull arquitectònic de les generacions futures.

Moltes gràcies.

Miquel Monroig. Petra.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris