algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

Fotut

Fa un parell o tres de setmanes vaig anar a demanar informació al Centre d'Autoaprenentatge de Llengua (CAL) de la UIB. Em volia presentar als exàmens de la Junta Avaluadora de Català del nivell E. Ja havia anat a un centre d'autoaprenentage i em va semblar una experiència molt bona i engrescadora. Disposava de milers de fitxes d'exercicis del meu nivell, tenia al meu abast tot un sistema multimèdia de dictats i d'activitats relacionades amb l'aprenentatge de llengua, podia participar a sessions de conversa i comptava amb l'assessorament d'una filòloga que em guiava i m'aconsellava per tal d'examinar-me amb garanties.

Però el vaig trobar més buit que un cel de lladres. Pels diaris vaig saber que el Govern havia llevat la gestió del CAL a l'empresa Paraula -encarregada de gestionar el centre. Això suposava que Paraula s'encarregava de dotar el CAL de material didàctic, programes informàtics, personal qualificat... Vaig llegir que ara el COFUC n'assumia la gestió, que en un parell de setmanes tornaria a tenir tot el material didàctic (fitxes, dictats, programes informàtics...) i que els usuaris del CAL de la UIB no s'havien de preocupar perquè el centre tornaria a funcionar plenament abans de les proves de la Junta Avaluadora. Ha passat gairebé un mes i mig i allà encara no hi ha cap tipus de material. Estic d'acord que se suspengui una concessió quan la gestió no és bona. Ara bé, el que no puc entendre és que el Govern retiri la confiança a una empresa que no crec que hagi rebut cap queixa i, sobretot, que la UIB ho consenti. I no només això, el que també és sorprenent és el fet de pensar que el Govern no tengui els recursos per tornar a posar en marxa el centre i minimitzar, d'aquesta manera, les molèsties als usuaris.

Ara el COFUC és l'encarregat de gestionar el centre, però més que COFUC es podria dir CO-FO, que és així com m'he quedat jo, Content i Fotut.

Josep Lluís Hernández Jaume. Son Sardina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris