nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
19°

CARTA AL RECTOR

(Signatures de suport a la carta arribada a la nostra redacció d'una iniciativa ciutadana que promociona la recollida de firmes per al següent document)

Excel·lentíssim i Magnífic Senyor Avel·lí Blasco, rector de la Universitat de les Illes Balears:

Els sotasignants volem manifestar-li la nostra sorpresa i consternació perquè un grup de docents de la seva Universitat qüestionin públicament el projecte museístic i el fons artístic d'Es Baluard des del desconeixement, quan el centre encara no ha obert les seves portes i la col·lecció no ha pogut ser visitada per cap d'ells. Com vostè sap molt bé, els judicis emesos des de la ignorància desacrediten les persones que els elaboren i constitueixen, en darrer extrem, una pràctica científicament inacceptable. Més greu encara ens pareix aquest fet quan, entre aquests professors, s'hi troben una vicerectora i una directora d'àrea.

També ens alarma que aquests docents, emparats per la seva vinculació amb la nostra Universitat, ataquin el projecte dos dies abans de la inauguració del museu, per comptes de fer arribar els seus suggeriments a la direcció amb temps suficient per ser preses en consideració. Creim que l'elecció d'aquest moment tenia per finalitat boicotejar la iniciativa cultural més important dels darrers decennis a la nostra Comunitat.

Lamentam que aquestes situacions aportin un element addicional de fiabilitat al rànquing de qualitat de les universitats públiques de l'Estat espanyol.

L'encoratjam, senyor rector, a treballar ferm per la dignificació i el prestigi acadèmic i social de la nostra Universitat.

Palma, 28 de gener de 2004
Gabriel Vanrell, galerista; Xavier Fiol, Joan Guaita, Johana Kunstman, Pep Pinya, galeristes; Antoni Vallés, empresari; Antoni Llabrés, artista; Antoni Montis, metge; Antoni Planas, periodista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris