lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
18°

Renou i renou

Som la classe de 4t ESO C de l'IES Joan Alcover i voldríem que tothom sabés les condicions de treball que tenim des del mes de setembre.

Com sabeu, estan foradant per construir uns aparcaments on abans hi havia la plaça del Tub, que es troba enmig dels dos instituts Joan Alcover i Ramon Llull.

Cada dia hem de fer classes amb el renou continu i el tremolor del mobiliari de l'aula, a causa de les màquines que constantment excaven, piquen i fan renou just davall de la nostra finestra.

Tot això afecta el nostre rendiment escolar i dificulta tot el procés d'ensenyament i aprenentatge de l'institut.

Després de les queixes contínues, l'única solució que ens han proposat és la d'anar a un altre centre a fer classes de 6 de l'horabaixa a 11 del vespre. Trobam que això no és una solució coherent al nostre problema i, de moment, continuam aguantant mals de cap diaris. No seria millor canviar l'horari de les obres, en lloc del de tot un institut? Trobam que tothom ha de saber tot el que estem passant perquè no és torni a repetir i, sobretot, que ens tinguin en compte. Volem que l'educació sigui prioritària als interessos econòmics.

La classe de 4t ESO C de l'IES Joan Alcover. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris