cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 20°
20°

Un excel·lent a la Policia Municipal d'Inca

Dimecres passat dia 14 a les 22.30 la Policia em va cridar a casa demanant-me si podia comparèixer al meu negoci ja que tenia la sospita que algú podia haver entrat per robar. En arribar, em va rebre un policia local dient-me que esperàs una mica abans d'obrir, ja que dos companys seus estaven inspeccionant per les teulades dels veïns. Al poc temps van arribar, vam obrir la botiga i després de revisar detalladament, en el traster que hi ha al fons de la casa van trobar un al·lot de 17 anys.

Els policies van dur a terme la seva tasca, no exempta de riscs i dificultats.

Un suspens a la normativa de correcció.

L'endemà en comparèixer a la caserna de la guàrdia civil per formular la denúncia vaig ser molt ben atès. En preguntar als guàrdies si el xaval que van capturar rebia alguna correcció, em van comentar que ells s'atenien a la normativa vigent per a la delinqüència de menors. Posteriorment em vaig assabentar que l'esmentat xaval ja es trobava de nou al carrer i que en més de trenta ocasions havia estat detingut i només en una va ser ingressat en el correctiu de menors. Pel que sembla segueix les seves etapes i com és de suposar en més d'una ocasió haurà infringit la llei sense ser anotada la seva infracció.

A la nostra ciutat, ja no és suficient la bona dedicació dels nostres agents de la policia municipal i de la guàrdia civil, aquests es veuen desbordats per les infraccions dels delinqüents i el pitjor del cas és que les normes existents pel que sembla no serveixen per millorar.

Quan vius una situació així t'adones del malament que caminen les coses en moltes famílies perquè xavals de 17 anys es dediquin a actuar d'aquesta manera. No crec que d'aquesta manera s'aconsegueixi millorar el nostre futur. Una de les coses més importants per a aquesta ciutat que tots volem és poder viure en pau i seguretat. Som tots els qui hem de lluitar per aconseguir-ho, practicant i exigint més justícia i solidaritat.

Bartomeu Marquès. Inca.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris