cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
28°

Agraïments de L'AMIPA del CP de Muro

Amb la mateixa il·lusió del primer any, l'AMIPA del CP Guillem Ballester i Cerdó de Muro va organitzar durant les passades festes de Nadal el V CICLE DE CONFERÈNCIES A L'ESCOLA. Sempre ens hem proposat que aquestes conferències es converteixin en punt de trobada, diàleg i reflexió sobre temes diversos, actuals i, evidentment, enriquidors. Per aconseguir-ho, hem gaudit del pensament i la paraula de catorze persones, homes i dones, procedents del món de l'educació, la literatura, la música, la medicina, la política, el periodisme, l'esport... Amb elles hem pogut parlar i d'elles hem pogut aprendre una mica més. No han rebut res a canvi més que l'aplaudiment de les noranta o cent persones que sempre hi hem estat presents. Sembla poc per a aquell que s'ha hagut de desplaçar en dia feiner i amb el fred del vespre fins al nostre poble pensant que no trobaria quasi ningú disposat a escoltar-lo.

Per tot això, els estam infinitament agraïts i els volem donar les gràcies públicament a través d'aquest escrit. Som ben conscients que si hem arribat al cinquè cicle de conferències ha estat gràcies a ells, els conferenciants, al seu altruisme i a la seva solidaritat.

No seria just oblidar aquells que ens han presentat els ponents. No hem tingut mai un no per resposta de part dels companys, amics o coneguts als quals hem sol·licitat la tasca de fer-nos conèixer els oradors. Volem que aquest reconeixement també sigui per a ells.

Finalment, també volem regraciar amb tota sinceritat l'alè que ens han donat els assistents a les conferències. Gràcies a ells no hem dubtat mai de continuar organitzant més cicles. És el millor compromís que podem adquirir per correspondre'ls.

Gràcies, moltes gràcies a tots.

AMIPA del CP Guillem Ballester i Cerdó (Muro).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris