nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
22°

Què passa a Inca?

L'Ajuntament d'Inca té febre. Passen coses més pròpies d'una revetla dimoniera que de la institució que representa una de les ciutats més important de Mallorca. Pocs mesos després d'haver aconseguit una espectacular majoria absoluta a les urnes, dos regidors de les llistes del PP apleguen a la brava mentre l'oposició denuncia pagaments «irregulars», negades pel batle, Pere Rotger.

A Inca hi ha massa ball de bot. Rotger, president del Parlament i per tant màxim representant legislatiu del poble de les Balears, hauria de donar explicacions clares i llampants de perquè sona la ximbomba a la plaça d'Espanya (seu de l'Ajuntament). Fa uns mesos es mostrà partidari de la celebració d'un referèndum i de dur el poble a les urnes per decidir si volia o no un parc temàtic. Era de domini públic que el PP d'Inca estava a favor de la iniciativa. Va ser el Consell de Mallorca el que tallà d'arrel aquesta qüestió que, segons alguns malintencionats, encara coeja dins del grup municipal del PP. Un mes després, a Rotger li volen dos regidors. Aquests polítics haurien de saber que el més sagrat d'una democràcia són els càrrecs representatius, i que si ocupen el lloc que ocupen és per decisió de la sobirania popular. Quan un polític parteix als pocs mesos de ser elegit ha de ser amb força de convicció a l'hora de justificar el seu acte. Mentre, la ciutat de la pell és un mar de rumors sobre les autèntiques causes de la lluita intestina que es viu dins el PP.

Pere Rotger obtingué un èxit electoral extraordinari el passat maig a la seva ciutat natal. És un dels polítics populistes amb més carisma de l'Illa. És l'hora que demostri la seva talla, posi ordre i talli d'arrel tanta rumorologia en nom de la democràcia i l'estabilitat municipal.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris