algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
20°

I ara què?

Fa mesos vaig escriure un article titulat «Una nova manera de fer política», en el qual parlava de com Carlos Delgado i el Partit Popular de Calvià havien aconseguit guanyar les passades eleccions municipals a Calvià. En el meu escrit, afirmava que les múltiples querelles posades per aquest personatges contra la batlessa Margarita Nájera, jo mateix i altres persones havien, indubtablement, ajudat a crear un clima de desconfiança del qual n'havia de sortir beneficiat el PP de Calvià.

Idò bé, les querelles es van desinflant. Fa poc ha sortit a la premsa que s'havia arxivat la denúncia per delicte electoral posada per Anselmo Martín (quin personatge!) i Carlos Delgado en relació amb la festa d'inauguració del passeig Calvià. Cal recordar, també, que la Fiscalia General de les Illes Balears va prendre part en el tema i que tant les seves resolucions com les denúncies dels dos personatges citats abans varen tenir un gran ressò a tots els mitjans de comunicació i varen perjudicar clarament la imatges de totes les persones implicades, la de l'Ajuntament de Calvià i la del Partit Socialista.

Ara s'ha dit que no hi havia cap motiu per a la denúncia, que no hi havia cap delicte electoral. I jo em deman, ara que el mal ja està fet i que s'ha ocasionat un greu perjuici a nivell polític i personal, què passa? Com afirmava a l'article abans citat, tot això s'acabarà el dia en què un jutge, després de decidir l'arxivament d'una causa, immediatament obri un procés acusant de denúncia i difamació els falsos acusadors.

Em fa la impressió que això no serà possible. Per tant, crec que el més honest per part dels falsos acusadors és que almenys es disculpassin públicament i admetessin el seu error. És clar que no esper això d'Anselmo Martín, però, i el més trist i de veritat que em sap greu dir-ho, tampoc no ho esper de Carlos Delgado ni del Partit Popular de Calvià.

I ja que hi som, m'agradaria molt sentir la veu dels dos regidors d'UM de Calvià. Què en pensen d'això? Què els sembla el seu soci de govern?

Manuel Suárez i Salvà. Calvià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris