cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
21°

Gràcies Som Ràdio

Sr. director:
Durant aquests darrers anys, he omplit els silencis o renous quotidians, de cada dia en el cotxe amb la vostra sintonia. M'heu informat del que passava a les nostres Illes i m'heu donat a conèixer la música que s'ha fet a la nostra terra. Tot això amb la meva llengua materna.

Havíeu aconseguit oferir un informatiu del nivell deRàdio diari Migdia de Ràdio Nacional d'Espanya, per a mi el millor juntament amb l'Informatiu Balear de Televisó Espanyola. El cost crec que era més petit.

A partir del dia en què vos taparen la boca, vaig donant voltes al dial i no trob on aturar-me. No és que no hi hagi altres sintonies, el problema és que totes conten el mateix: la mateixa llengua (que no és la meva), les mateixes opinions i la mateixa música (pensament únic). Només varia el context, uns ho fan amb ritme de taquicàrdia com el Cuarenta Principales, d'altres més a poc a poc com Radio 80 (posen la mateixa música però d'abans, un poc passada d'actualitat ) i també n'hi ha que presenten en mallorquí, la mateixa música que els altres esmentats (Operación Triunfo amb algun altre intercalat dels de sempre per variar). Una honrosa excepció seria Titoieta Ràdio d'Algaida.

Als que vivim a la part oriental de Mallorca ens quedarà Alcúdia Ràdio. Que com Som Radio, és diferent de les altres. Mai podré agrair a bastament a en Toni Bibiloni, Miquel Ferrer, Ajuntament d'Alcúdia, sobretot als que hi fan feina que supleixen la manca de tècnica amb la seva gran il·lusió i professionalitat, els bons moments que m'han fet passar. Si podeu donau-li un poc més de potència.

Per si fos poc, ara Som Ràdio ens ofereixen un CD, amb les millors cançons que s'han editat durant els darrers anys a la nostra illa, al preu de 5 euros. Sens dubte el millor regal de Nadal.

Gràcies i Força Som i Serem. Però alerta que vénen amb la falcella ben esmolada.

Guillem Villalonga i Jaume, Lloseta.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris