nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 17°
16°

L'Església, comunitat de vida

L'Església avança, com a poble creient, per la història. És portadora de grans valors, des de l'inici. Potser ara hem de cuidar més els detalls, a prop de les persones, al lloc on vivim i treballam.

Batiats en nom del Senyor, milions de dones i homes, arreu del món, oferim una proposta de vida, a la humanitat.

El missatge, ben clar: la bona nova de Jesús de Natzaret. Com llavors, que transformen el cor, d'aquells que escolten i posen en pràctica l'Evangeli, descobreixen l'alegria de compartir i d'estimar, pel do de la vida, que ve de Déu, Pare Bo.

A la pregària i l'eucaristia, tastam aquesta vida, en comunitat. El goig en Jesús ressuscitat el manifestam en els detalls cada dia, els gests i les paraules, fent opció clara pels més necessitats.

En un llarg camí (més de dos mil anys), reconec que hi ha errors greus, malgrat això, aquest missatge és sempre nou. Estic content de ser cristià.

Mallorca, gener del 2004.

Ara celebram el nomenament de monsenyor Jesús Murgui Soriano, com a nou bisbe. Rebi una acollidora i cordial benvinguda. Des de les parròquies, els col·legis, els hospitals, les residències, els cristians facem una Església ben mallorquina i universal i donem testimoni col·laborant, com sempre, amb el nou bisbe.

Cuidem els detalls, és important: una comunitat de fe i de vida, una Església més fraternal, més servidora, més acollidora, més solidària. Aportem les llavors de la llum, d'amor i de pau.

Antoni Ensenyat (Andratx).

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris