algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Discriminació de l'Ajuntament de Selva

A finals del passat mes de setembre, la màquina que fa les voreres netes dels camins passava pel terme de Biniamar. Desbrosta les voreres dels camins asfaltats i no asfaltats. Però n'hi ha un pel qual encara no ha passat mai, es tracta del Camí d'es Cós, aquell que surt de darrere l'església nova i continuant pel Camí de Son Marimon arriba fins a Inca (per cert, que dins aquest terme està asfaltat).

El passat 1er. de maig, el Batle de Selva em va assegurar que ho tenia anotat a la seva agenda i que la propera vegada la màquina faria aquest camí. Quan vaig notar que la màquina era per la zona, vaig exposar els fets a la nova Batlessa de Biniamar, que em va assegurar que sí, que aquesta vegada el faria net. Però al final el se va botar com de costum.

Jo visc en aquest camí des de fa vuit anys. Pag els imposts a l'Ajuntament de Selva i em sent discriminat en no rebre els mateixos serveis que els altres contribuents. De l'estat del camí, basta dir que durant els darrers trenta anys, l'Ajuntament només s'hi ha acostat, per estirar la cinta i posar noves contribucions. Més que camí hauríem de parlar de torrent. Els veïnats l'apadaçam com podem per tal de poder arribar a ca nostra.

La resta de camins asfaltats que l'envolten (Biniamar-Inca, Biniamar-Lloseta, Lloseta-Selva), estan plens de clots que es van engrandint com més plou.

Guillem Villalonga i Jaume. Biniamar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris