cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Ensalada de fruites

TÒFOL SERRA
De bon matí em telefona en Tòfol Serra compungit. Ha aplegat i prologat els Aerolitos d'en Carlos Edmundo de Ory, una mena d'aforismes amb segell personal del creador del Postisme, i ara na Beatriz de Moura no els vol publicar.

-Diu que no li agraden. El món de l'aforisme és mal d'introduir en el negoci editorial, jo ho sé per experiència. Na Beatriz té també dos llibres meus autobiogràfics, però no acaba de decidir-se.

COL·LECCIÓ «BEARN»
-La teva antologia El don de la palabra sortirà a la col·lecció que preparam amb n'Andreu Ferrer, però ja serà després del març, que començarem amb El ángel rebelde d'en Llorenç Villalonga i un llibre de memòries d'en Quiñonero.

-Beneesc les bones intencions dels meus editors i els desig llarga vida.

333 CARTES D'EN VILLALONGA
-Finalment sembla esser que les cartes d'en Villalonga que he anotat durant anys i panys veuran la llum gràcies a una subvenció del conseller Tito Fio.

-Haurà estat llarg, aquest assumpte.
-No ho saps tu prou bé.
FERRER MISEROL
-Animat per la moral que dóna haver publicat dos llibres: Diaris i Viure, en Joan Ferrer Miseroha posat punt final a un tercer, aquesta vegada una novel·la que es titula Viatge a la Terra Inexistent.

-Això sembla un homenatge el·líptic a Antoni Serra.

-També, però és més coses. Jo només n'he llegit els tres primers capítols i ja tenc ganes de veure el llibre en lletra impresa.

BIEL FLORIT
-El darrer llibre de poemes d'en Biel Florit, Somada, sembla una passa endavant molt notable dins l'obra prolífica d'aquest sineuer de cor que viu a Cala Gamba.

-Tant en Tomeu Fiocom el prologuista Tomeu Martí i Florit en parlen de manera altament elogiosa.

-Me'l va dedicar amb uns bells mots: «Jaume, amic meu, perquè l'amistat i la creació siguin una sola paraula». En una primera lectura he copsat aquell alè de solidaritat que tenen sempre els llibres d'en Bie. Una admiració gens dissimulada per a en Blai Bonet i en Damià Huguet. La bonhomia i el bon llenguatge de sempre. L'hauré de presentar a Sineu i crec que també en «Es Pinzell».

-Idò a ses costes mos vorem, que deia en Bahamontes.

JACQUES PRÉVERT CITAT PER MIQUEL MARTÍ POL
-«et plusieurs ratons laveurs...» (del poema «Inventari de poble», dins el llibre El poble). Traduït vol dir: «i molts de ratolins que renten...».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris