nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Enhorabona als votants del PP d'Eivissa

La meva més sincera enhorabona a tots els que a les passades eleccions votàreu el PP, perquè ara en començau a treure profit. I, de rebot, tots els altres que no els vàrem votar, quina poca idea! Tanta sort que heu decidit per tots i mai no vos estarem prou agraïts.

Ja en deveu estar ben satisfets. Podrem construir en zones fins ara protegides, que bé, hi havia massa bosc i massa verdesca salvatge. Tan polit que fan els jardins ben cuidats dels xaletets, i la gespa sempre verda dels camps de golf i els hibiscus florits. Ah! I les casetes blanques que donen nom a la nostra illa arreu del món. Aviat tot Eivissa serà com un betlemet, amb les seves llumetes intermitents i tot!

I a la fi podrem viatjar a Mallorca i a Menorca amb vols declarats d'interès social a preu de travessia intercontinental en uns avionets esquifits que augmentaran els nostros contactes amistosos amb tan poc espai com hi ha. Sense haver de cercar ni «minis» ni vulgaritats d'aquesta classe. Però, ben mirat, s'està tan bé a Eivissa-betlemet que per què n'hem de voler sortir? És l'ambient més adequat per passar-hi el Nadal. I els parents que viuen fora, si no vénen, millor, tot el torró que ens estalviarem!

I quina alegria comptar entre els escassos espais culturals de l'illa amb un centre d'oci digne de les estrelles del cine americà que mai no hauríem somniat, ens donarà molt de prestigi. L'únic inconvenient és que ens queda una mica lluny, a Valldemossa, ho coneixeu? Però, tenim vols d'interès social per anar-hi quan vulguem, ja ho hem dit abans.

I si les coses van bé, encara podrem celebrar les dotze campanades a través d'una tele autonòmica, feta des de Mallorca, que no sabem si ens arribarà o només veurem arròs. Però és igual, serà arròs bilingüe -com si diguéssim una paella de carn i marisc- i es podrà entendre perfectament. És un gran avantatge.

A més, seran llocs de feina per als nostres periodistes, que podran viure a Mallorca i venir a Eivissa aprofitant els vols d'interès social que ja tenim, o encara no vos n'han parlat?

Maria C. Planells. Eivissa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris