cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
19°

L'agressió a un professor

El Consell Escolar i el Claustre de professors de l'IES Antoni Maura, reunits el passat dia 19 de novembre de 2003, manifesten el seu rebuig a l'agressió a un professor per part de la mare d'un alumne i demanen a l'Administració Educativa que prengui les mesures més adients per tal que la tasca docent es pugui desenvolupar amb dignitat i normalitat.

Actualment són massa els incidents que destorben el quefer diari en una escola i que desbaraten el treball que els professionals de l'enseyança pretenem dur a terme. Es fa necessri, per tant, augmentar les mesures de seguretat i comptar amb un guarda jurat de forma definitiva, tal com anam demanant des de fa uns anys.

Aquesta situació no és nova ni tampoc exclusiva d'uns determinats centres, si bé uns ho patim més que uns altres a causa de la política d'escolarització que fa que l'escola pública, d'acord amb la seva ubicació, hagi d'assumir més diversitat sociocultural que la que pot tractar d'acord amb els recursos de què disposa. Cal, doncs, revisar aquesta política d'escolarització per tal de distribuir més equitativament l'alumnat problemàtic entre els centres públics i els privats concertats; a més a més, s'ha de rebaixar el nombre d'alumnes en aquells grups amb alumnes de necessitats eductives especials, així com limitar aquells amb mancances socioculturals que necessiten una compensació educativa. A la vegada, s'ha de considerar la conveniència de crear aules externes amb programes adequats a aquells alumnes incapaços de seguir, per diferents motius, un ensenyament ordinari.

Pensem que totes les institucions i els col·lectius s'han d'implicar en aquesta tasca per tal de sumar esforços per a la millora de l'educació.

Miquel Cerdà Cerdà. Director de l'IES Antoni Maura. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris