cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Qui estima Mallorca no la destrueix

Amb aquesta dita tan coneguda per tots els qui defensam les arrels i la terra, vull deixar ben palesa la meva total i absoluta indignació davant els plans de futur -ben negre per cert- que tenen preparats el tàndem PP-UM per a Mallorca.

Un futur que es basa en l'especulació pura i dura, l'agreujament i l'acceleració de la destrucció de la ja maltractada terra nostra i sobretot en la baixada de calçons envers qui realment té la paella pel mànec; és a dir, els hotelers i els touroperadors turístics.

Davant totes aquestes contínues agressions -de la llengua més val ni parlar-ne- els mallorquins de debò -i no els falsos i de pa amb fonteta- hem de deixar de ploriquejar i passar a l'acció mobilitzant-nos i arribar fins on calgui i allà on calgui per tal d'aturar les barbaritats que pretén dur a terme el Govern Matas amb la complicitat i el beneplàcit del partit regionalista UM, els quals volen convertir Mallorca en una nova Hong Kong o Los Àngeles tot emmerdant i empastifant la nostra roqueta amb tota una sèrie d'escalèxtrics totalment innecessaris.

No podem consentir que per un intercanvi de cadires i suports tàcits entre UM i PP ens haguem d'hipotecar el nostre futur i benestar.

No podem acceptar que aquests grups polítics -que no representen ni de bon tros la majoria de la societat illenca- se surtin amb la seva i vulguin imposar d'una manera clarament antidemocràtica les seves tesis a la resta -majoria- del poble, el qual ja ha manifestat obertament el seu rebuig a llurs pretensions especulatives i depredadores.

Jaume Calafell i Massanet. Ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris