cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

España va bien!

No m'agrada queixar-me per problemes personals perquè cadascú té els seus i a ningú més interessen, però això li pot passar a qualsevol.

El juny del 2000 vaig patir un despreniment de retina. Me feren fer repòs durant 3 setmanes.

Quan me vaig aixecar del llit me feia mal la cama esquerra. El metge diagnosticà dolor muscular per manca d'exercici.

A la fi, després de múltiples consultes al metge, me visiten en cirurgia cardiovascular el 24 de març del 2003; quasi tres anys després!

Me diuen que la cama esquerra, la que me fa mal, ja no té remei i m'operaran la dreta perquè no me passi igual. (A aquesta encara no sentia dolor).

M'operaren dia 24 d'octubre del 2003, quan ja me comença a fer mal la dreta, 3 anys i 4 mesos després dels primers símptomes!! I m'adverteixen que, per no haver arribat d'hora, puc perdre la cama esquerra!!!

Me recepten una injecció diària d'Hibor 7500 durant un mes.

Vaig al metge a cercar la baixa i a demanar si vendran a ca nostra a posar-me la injecció i a fer-me les cures (m'han xapat la cama de dalt a baix en una operació que ha durat 7 hores i me supura). Me diuen que me les posi jo mateix!

Què serà el pròxim, que jo operi d'apendicitis el meu veïnat i que aquest, a canvi, m'operi a mi de glànoles?

Des del primer d'abril del 1969 faig feina remunerada i, per tant, ajut a mantenir la Seguretat Social: metges, infermers, practicants, zeladors, burocràcia... Fins èpoques recents, en què he tornat vell, no els he hagut de menester, i ara me diuen que me posi jo les injeccions?

Des de fa anys ens obliguen a fer nosaltres mateixos la declaració del que hem de pagar a Hisenda, i ai si t'equivoques! Voldrà la policia que me posi a mi mateix les multes? Els que anam en autobús, els haurem de conduir?

Jo som funcionari i m'exigeixen atendre el públic fins gairebé al servilisme perquè «el ciutadà, pagant impostos, me paga el jornal».

Serà que jo no som ciutadà?, serà que no pag impostos?

Serà que els metges, infermeres, practicants... no són funcionaris?, serà que no cobren un jornal?

Què serà, serà...?

Josep Segura Salado. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris