cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Agraïment de la Creu Roja

L'oficina local de la Creu Roja a Palma va mobilitzar el passat divendres dia 24 uns cent trenta voluntaris amb motiu del Dia de la Bandereta. A tots ells, i a tots els ciutadans de Palma, vull agrair molt sincerament el suport rebut aquest dia, en què vam rebre més de 8.500 euros en donatius.

Però hi ha una sèrie d'entitats que mereixen un reconeixement encara més càlid, si pot ser. I són aquelles agrupacions ciutadanes que van ajudar-nos d'una manera o altra amb total desinterès, i sense les quals no hauria estat possible una presència tan nombrosa als carrers de Palma. Gràcies, doncs, a l'Associació de Lluita Contra el Càncer, a la Germandat de Mestres Jubilats de les Illes Balears, al Club Elsa, a la Germandat de Donants de Sang, al Sindicat USO, als Veïns de Santa Catalina, a l'Associació Provincial de Mestresses de Casa Nuredduna, a l'Associació de Cardiopaties Congènites i, com no, a tots els voluntaris, joves i majors, de la Creu Roja.

Les aportacions econòmiques dels ciutadans seran una ajuda per continuar amb les nombroses activitats que portem a terme en benefici de les persones que més ho necessiten. En nom de la Creu Roja, vull expressar la satisfacció d'haver comprovat una vegada més la solidaritat de la societat balear amb la nostra organització humanitària.

Pedro Coll, president en funcions de la Creu Roja a les Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris