muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Posant-ho bé a l'oposició

És evident que a vegades es mantenen candidats que no acaben d'agradar, ni tan sols als simpatitzants ni a l'entorn del mateix partit al qual pertanyen.

Fent mals papers, han arribat a quedar malament amb persones molt conegudes i vàlides, amb totes les possibles conseqüències que això pugui dur. Per ventura les «amistats» que fan seran ben aprofitades pels altres.

Tot això aconsegueix fer més mal a la mateixa agrupació política i als seus socis, més que als seus contraris. Lleven les il·lusions i ganes de votar o fan que aquest vot es decideixi cap a un altre lloc. He sentit a dir a molts, que no són oficialment de ningú, que si n'haguessin posat un altre, per ventura el votarien.

Aquestes «caparrudeses» i falta de visió de la realitat actual (bastant diferent a la de fa quatre anys, per cert) poden fer molt de mal. Ho han fet tan bé, que ja han aconseguit que part dels afiliats històrics s'ajuntessin formant un nou partit i que, si continuen, ara aconseguiran que socis independents i seguidors es decantin cap a altres formacions. L'oposició, a Campos, no ho havia tingut mai tan bé.

Guillem Mas Gornals. Campos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris