muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

Sr. Aznar: en el meu nom, NO

No vull formar part de la seva guerra, ni dels motius que la impulsen. No tenc res en contra del poble iraquià, no m'han fet cap mal. Li faig un prec: esborri'm de la seva llista, no vull donar el meu vistiplau a la destrucció, la mort i la misèria d'infants, dones, homes, ferits, baldats o mutilats, tots ells innocents, ni ser-ne còmplice. No. No l'autoritzo a emprar el meu nom ni a involucrar-me en aquesta massacre.

Jo vull ser part d'una altra llista: la de missatgers de vida, de pau, de justícia, de solidaritat, o sia, d'una altra manera de globalitzar. La seva em sembla grollera. A vostè, Sr. Aznar, el deixa indiferent una població civil massacrada? A mi, No.

  • Pere Bestard Làzaro. Palma

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris