nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Patrimoni històric

Devia ser el 1987 quan un responsable del Consell de Mallorca vingué a veure'm per parlar de la restauració de la torre de cala Santanyí. Em vaig oferir a col·laborar-hi sense cobrar res; només vaig posar per condició que em publicassin un llibre amb la història de l'edifici.

No es va realitzar el projecte, però el llibre es publicà l'any 1992.

Per això imaginareu la meva alegria quan he llegit en el diari de la vostra direcció del passat 20 de gener que es torna a parlar de la seva restauració.

Estic felló, però, que no es digui que les dates històriques que es donen a l'esmentat article surten d'aquest llibre, puix darrerament són ja massa els «experts» en edificacions militars que fan passar com a seus treballs i investigacions que jo estic fent i públicament des de fa quaranta anys.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris