algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Noves paranoies i les apocalipsis de sempre

Es veu que els homes i les dones, en general, necessitam angoixes constants per sobreviure. Les quotidianes, les personals i, les universals, ja que hi som, demanar per demanar: mesura grossa. Les prèdiques de desgràcies generalitzades, les amenaces de nous inferns, han canviat de vehicle, però continuen arribant.

Així com abans s'havien de contentar amb el darrer llibre del Nou Testament, l'Apocalipsi, avui en dia tenim noves vies de penetració dels nous missatges terrificadors. Però tot és el mateix. Vegin sinó, l'Apocalipsi, que ve del grec, vol dir «revelació» i tracta, en poques paraules, que abans de la darrera i definitiva intervenció de Déu en les coses humanes, tota casta de catàstrofes i mals augmentarien frenèticament i espectacularment. El llibre en qüestió servia per fer una selecció i interpretació de les diverses hecatombes. Tot amanit amb els quatre genets de l'apocalipsi i el territoris d'Armagedon. Perdudes les claus interpretatives del moment en què va ser escrit el llibre, segle IV, tota casta de «vividors» hi han fet el seu agost d'endevinadors. Quan estudiava cartografia antiga em vaig topar amb les il·lustracions del Beat de Liébana, del segle VIII, que em feren una porada, grossa de tot.

Sabent això, que som poruc, un bon amic meu que em coneix bé, sap que, a més som, hipocondríac, envejós, venjatiu i mala persona, i per desassossegar-me m'envia, adesiara, e-mails inquietants que em remeten a adreces electròniques i a webs d'internet que fan la funció de l'antiga apocalipsi.

La xarxa d'Internet és bona per estendre els mals averanys i les desgràcies. Poblada de pitonises i profetes coloraines, un pot carregar fins a damunt la seva dosi de preocupacions afegides. Vegin les darreres que m'ha enviat en G.M. «HAARP», «High Frecuency Active Auroral Research Program», més o manco, «Programa d'Investigació de l'Aurora Activa d'Alta Freqüència». Quasi res du el diari! Una vertadera caixa de Pandora, manejada, evidentment, per les Forces Armades Nord-americanes, secretíssimament. La funció d'aquesta tecnologia és la manipulació del temps i el clima, la descongelació dels glaciars, el control de les ones dels oceans, idò. En definitiva HAARP funciona com un encalentidor de la Ionosfera i actua damunt d'ella com l'antena més prodigiosa i poderosa que ha existit, té a veure amb les aurores boreals i la seva finalitat és comunicar i controlar tot el món a través de l'Atmosfera. Així, pot desviar els jetstreams, els forts corrents atmosfèrics cap onsevulla, entre altres coses. És una vertadera arma de guerra climatològica. Se'n poden riure vostès de les armes de guerra biològiques o bacteriològiques. No ve d'avui, ja a la dècada dels cinquanta els nord-americans havien bombardejat els cinturons de Van Hallen amb bombes nuclears, obrint la ionosfera, etc., etc... Si creien que el clima canviava per l'addicció de monòxid de carbó, fruit de la crema de combustibles fòssils, la benzina del nostre cotxe o el carbó de la nostra central tèrmica, abandonin: HAARP !

Un poc més? Les Ones de Schumann. En Física es denominen ones de Shumann a les ones tranversals-magnètiques. Aquestes ones vibren amb la mateixa freqüència que les ones dels cervells dels humans, i de tots els mamífers en general: 7,8 Hertz ( o cicles per segon). El professor Schumann arribà a aquesta conclusió per analogia, ja que la Terra té la mateixa ressonància del cervell humà. Al nostre hipotàlam, aquesta freqüència és una constant biològica i sense ella la vida humana no és possible. Creien que s'acabava aquí, ca barret! Aquest pic foren els científics de la NASA que feren de tot i molt, entre ells, un tal Wever qui féu construir un búnquer subterrani aïllat completament de qualsevol freqüència magnètica; la gent tancada dedins ho passava de metro! Migranyes, desorientacions, desvariejos...però ai las! Si s'hi feien vibrar pulsacions de 7,8 Hertz, els voluntaris torturats s'estabilitzaven novament. I un servidor, que es pensava que les seves migranyes i el consum exagerat de Gelocatils, eren a causa de les seves cervicals, un poc tortes, o de fer feina davant la pantalla de l'ordinador un poc massa baixa. No. Les Ones de Schumann, manipulades, són unes de les armes més sofisticades, ja que per mitjà de la modulació d'aquestes ones s'interfereixen les ments dels, suposadament, enemics -jo no sé de quin bandol som- causant estralls inimaginables.

N'hi ha prou? Pensa ! Ara som als «Chemtrails». La paraula ve de Chemist (químic) i trails (esteles, rastres). És una figura que s'agafa d'aquests niguladets, produïts per aerosols, que deixen els avions que fumiguen algun gas o algun verí de lluita contra plagues o pestes diverses. Som-hi: els països d'Europa, Amèrica, Orient Mitjà, Austràlia, Mèxic, etc... són fumigats per avions militars (hem de suposar que nord-americans, perquè les fonts citen documents secrets desclassificats dels exèrcits d'EEUU). Aquestes fumigacions han afectat territoris, persones i animals. Bari, Alumini i altres metalls pesants, així com altres castes de banys i dutxes químiques han provocat al·lèrgies i picors diversos, resultats superficials del control experimental de la guerra química i bacteriològica. Un servidor ha vist les pagesies del món civilitzat espargir verins múltiples per aconseguir millors collites agrícoles, sense pensar massa en els efectes secundaris. Tots aquest altres experiments, la veritat, podrien ser veritat, «chi-lo-sa !», el problema rau en què la majoria de les webs que a Internet toquen aquestes temàtiques passen del conte volgudament objectiu a la paranoia de la GRAN CONSPIRACIÓ. Així, aquestes exquitxades de productes químics tenen per objectiu «el control mental dels habitants d'EEUU i del món occidental, perquè acceptin les accions militars i el Nou Ordre Imperial que ja està en marxa. Els militars ho neguen i les persones o entitats que reclamen aclariments, són, immediatemanet, qualificats de traïdors a la pàtria, la qual», com deuen saber perquè els diaris en van plens, «és en guerra contra el terrorisme. Mentre els NOUS DÉUS (el president Bush, els seus militars i els caps de les empreses multinacionals) preparen el seus plans per atacar Irak i assentar-se en zones estratègiques del món». En fi.

Convendria acabar, però abans: la Fluorosi. Les modernes societats són presa de les pors, les angoixes, les depressions, augmenten els atacs de pànic... creien vostès que era degut als problemes quotidians, de la feina, de casa, de les nostres relacions sentimentals? No i no. La causa és l'ús generalitzat del fluor, provocant fluorosi. El Fluor usat a les aigües corrents o en les pastes de fer netes les dents és un verí i el seu ús sistemàtic en la modernitat és, perquè és un «calmant social». Ja va ser usat pels nazis a la segona guerra mundial amb el seus soldats. Avui en dia, a part de causar desordres en l'aprenentatge, incoherència, pèrdua de memòria, confussió, depressió, vertígen, fatiga, insomni...és usat per crear societats calmades i per tant, és una eina més de control mental. Els pobles que usen fluor són més bons de manejar. Per qui? Pel poder radicat a Washington, que no fa més que el que li manen les 500 majors multinacionals americanes.

Els estalviaré les adreces de les webs de referència, però si teclegen al cercador Google qualsevol de les paraules anteriors els sortiran cents i cents de referències. Quina feinada ! Haver-se de preocupar d'esbrinar això del «chemtrails», «haarps», «ones de shumann» , «fluorosis» i tot aquest caliportal. Un servidor que es pensava que amb quatre apocalipsis casolanes -l'ecotaxa, el pacte de progrés, aprofitar les rebaixes correctament, anar a la presentació d'algun llibre d'un mal amic- ja en tenia prou. Entre aquestes dosis d'apocalipsi diària, un en pot pegar una panxada de la teoria conspiratòria duita a l'extrem: de tot ha de tenir la culpa algú, sempre un altre, mai nosaltres mateixos. No en faltaria d'altra! Però, i si tot això fos vera ?

Climent Picornell, professor de la UIB.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris