nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Hi ha cap minusvàlid a la coral ciutat d'Alcúdia?

Ens hem vist obligats a fer aquesta pregunta després de llegir en els diaris una sèrie d'afirmacions que de cap manera són certes.
La Junta Directiva no té constància que hi hagi cap persona minusvàlida i, és realment trist i de molt mal gust que s'utilizi el col·lectiu de minusvàlids en benefici propi, ja que alguns cantaires tenen familiars directes que realment estan en aquesta situació i s'han sentit molt ferits.

Una vegada aclarit que aquesta persona no pateix cap minusvalia, em de dir que mai hem discriminat ningú per raó de sexe, edat, nacionalitat, ni tampoc per manca de coneixements musicals. Som una associació musical democràtica i oberta que mai en aquests onze anys ha tingut cap problema d'aquest tipus.

A la coral Ciutat d'Alcúdia hi ha gent de totes les edats i per això de vegdaes qualcú es cansa d'estar dret, però no vol dir que siguin minusvàlids; si fos així serien moltes les cadires que s'haurien de posar a l'escenari. S'ha d'anar molt en compte quan es fan servir certes paraules.

Tots hem de fer un esforç, i si patim una malaltia hauríem d'esperar a sentir-nos millor abans de sortir a cantar, ja que del que es tracta és de passar-ho bé. Tots som necessaris però ningú és imprescindible.

>dir align=right>La Junta Directiva i 41 cantaires més.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris