muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Covards

Hi havia una vegada un planeta perdut. Hi va haver un temps en aquest món en què governava un nazi, un sanguinari assassí. Ambiciós i sense escrúpols, no va dubtar a utilitzar totes les sofisticades armes que tenia al seu abast per doblegar qualsevol país que gosàs oposar-se als seus desigs de pirateria. Qualsevol riquesa, en la forma que hi anàs, de qualsevol país d'aquest món era declarada per ell i els seus d'interès nacional.

Tanmateix, el sàtrapa no estava tot sol, comptava amb altres presidents d'altres països, presidents titelles, covards i amb la mateixa falta d'escrúpols, capaços de donar suport a qualsevol genocidi amb què participar en les engrunes del crim. Ells eren el que podríem denominar «l'eix del bé». A aquest eix li faltava un tercer ànec: els mentiders, els propagandistes, els tergiversadors, els inventors de l'eufemisme i de la calúmnia, els qui pensaven que una mentida repetida mil vegades es convertia en una veritat.

Al final, eren els còmplices necessaris del tercer eix.
El que ve després ja s'ho imaginen, veritat? Són les morts d'abans i després, els de les bombes, els de la gana i la set.

Franciso Monreal i Carles Valentí. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris