muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Dinars

Aquestes darreres setmanes s'ha detectat a Palma una «estranya» circulació de monedes de cinc dinars marroquins amb la imatge del rei Hassan. Resulta que aquestes monedes són molt semblants a les de dos euros, i indueixen a confusió si qui en rep no s'hi fixa. Els dinars no tenen aquí gairebé gens de valor.

Mare Alberta  

En medis progressistes de Pollença no ha caigut gens bé que es col·loqui a la millor plaça del terme l'estàtua de la monja mare Alberta. Consideren que aquesta localitat ha estat molts d'anys capdavantera en el món de la cultura i que aquesta estàtua, en un lloc tan destacat, contradiu l'esperit innovador i creatiu dels pollencins.

Roig  

En medis nacionalistes no ha agradat que el candidat del PSIB-PSOE a Cort, Antoni Roig, fes el seu discurs de Nadal en castellà. Aquesta actitud s'interpreta com la intenció de Roig d'aconseguir el vot obrer de les barriades, que durant la darrera dècada s'ha desviat molt cap al PP. També es veu la mà de l'influent regidor Ramón Torres en aquesta decisió.

Normalització  

S'acosta d'aquí a uns dies l'hora en què els comerços hauran de començar a retolar en català en compliment de la normativa vigent. Hi ha expectació per saber què passarà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris