muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

Diada

L'Obra Cultural Balear té un bon problema amb la data de la Diada per la Llengua i l'Autogovern de l'any que està a punt de començar. La festa se celebra el maig, però enguany hi ha eleccions el dia 25, i abans campanya electoral. Així, només tenen el dia 3, però els cau de ple en el pont del Primer de Maig, i això lleva molta de gent. Tampoc no pot ser a final d'abril perquè la Setmana Santa també arriba enguany molt endarrerida. Ja s'ho pensen un pic i un altre per escollir la data més adequada, encara que no n'hi ha cap de bona.

Can Alcover Per cert que Antoni Mir, president de l'OCB, va com una moto per tirar endavant el projecte de reconstrucció de la casa natal de Joan Alcover. Hi haurà notícies aviat sobre aquesta esperada obra, que fa més d'un lustre que l'espera l'impuls definitiu.

Delgado El candidat a batle de Calvià pel PP, Carlos Delgado, ha iniciat una campanya molt agressiva per arrabassar la trona a Margarita Nájera. Així, Delgado ha promès abaixar els imposts fins al vint per cent en alguns casos. També eliminarà l'ORA. Creu que, si guanya, haurà de sanejar un dels ajuntaments més endeutats i malgastadors d'Europa.

Poliesportiu Per cert, que a Calvià hi ha molt de malestar per l'estat deplorable en què es troba el poliesportiu de Peguera, ple de pintades, brutor i mancat d'atenció per part de l'Ajuntament. A l'època d'Obrador la institució s'embarcà en la construcció de poliesportius. Ara el problema és mantenir-los. Si Nájera no reacciona, rebrà moltes garrotades a les eleccions. Sobretot perquè els doblers se'n van a la «seva» televisió.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris