nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Innocentades

A l'edició d'ahir, dia 28 de desembre, publicàrem que membres de la màfia russa havien robat les estàtues de Joan Miró als carrers Conquistador i Jaume III de Palma. Lògicament, es tractava de la tradicional innocentada de cada any. No obstant això, les telefonades que rebèrem a la redacció ens feren entendre com els lectors es diverteixen molt amb la broma de cada any i, de fet, l'esperen amb avidesa. Com és lògic les opinions dels diferents polítics i personatges populars que parlaren sobre el «fet» eren inventades. També va ser molt comentada la innocentada del col·lega d'«Ultima Hora», quan féu creure que al llac del Parc de la Mar s'hi havia instal·lat una pista de gel. Molts d'anys a tots!

Poliesportiu Per cert, que a Calvià hi ha molt de malestar per l'estat deplorable en què es troba el poliesportiu de Peguera, ple de pintades, brutor i manca d'atenció per part de l'Ajuntament. A l'època d'Obrador la institució s'embarcà en la construcció de poliesportius. Ara el problema és matenir-los.

Pressuposts Dins el PP no s'expliquen com pogueren aprovar els pressuposts sense adonar-se'n que hi anava, dissimulada però inclosa, la pujada de l'ecotaxa. La responsable popular dedicada a vigilar aquestes qüestions és Mabel Cabrer. Diuen que li clavaren el gol per tota l'esquadra. Si el PP hagués armat potadetes en el Parlament, el Pacte ho hauria tingut més difícil a l'hora de fer més gros el tamany de la bacina.

Immigrants Entre el conjunt d'usuaris dels autobusos de Palma cada cop és més gran el percentatge d'immigrants extracomunitaris que utilitzen el servei, mentre baixa el dels illencs de naixement o els provinents de la Península, que estan bolcats en el vehicle privat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris