algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Atenció

El departament que dirigeix José Manuel Sierra a l'Ajuntament de Palma hauria de prestar una mica més d'atenció a l'hora de comunicar-se correctament. Un amable lector ens informa que a les notificacions de les denúncies de trànsit que estan escrites en català es poden comptar fins a 38 faltes d'ortografia.

Llibre  

Hi ha comentaris sobre el fet que l'obra que prepara Jaume Sastre titulada, en principi, «Converses amb Gabriel Cañellas» pot tenir un pròleg de luxe a càrrec d'alguna personalitat molt coneguda dins la política balear. De moment, però, ni l'autor ni l'editor confirmen aquest extrem. El segur és que hi ha molta d'expectació pel llibre.

Desapareguts  

Els polítics mallorquins han desaparegut durant les festes. S'espera que demà, a Son Moix, en reapareguin molts per veure el partit de la selecció balear. Però de moment tots estan reclosos dins la vida familiar i, que se sàpiga, no han emprat el temps per fer reunions ni per establir estratègies de futur. S'han tancat a ca seva, prop del betlem per menjar indiot i torrons. La guerra electoral és en fase de treva.

La Balanguera  

L'himne de Mallorca no està previst que soni demà a l'estadi amb la selecció balear formada devora la de Malta. L'Arxipèlag no té himne, i els polítics tampoc no han estat capaços d'aconseguir que quan s'interpreti «La Balanguera» representi totes les Balears, igual que si eivissencs i menorquins tinguessin el seu himme i representàs el país en el seu conjunt quan s'interpretàs als seus territoris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris